Sinksenkoers Averbode U23/Elite z.c.

Vandaag 4/06/2017 IC 2 Sinksenkoers in Averbode voor U23 en EL. Ik had de renners gezegd dat ze voor niemand schrik moesten hebben en ze met elke ontsnapping mee moesten springen.
Na 2 van de 8 ronde rijd er 2 man weg met daar 11 man achter die een ronde later samen komen. Gerben Peersman voelde zich goed en sloop met de elf mee. Er ontstond onmiddelijk een achtervolgende groep van 13 man waar Jeroen Vercammen en Bram Rombouts als waakhonden mee waren. De achtervolgers kwamen tot op 28sec maar kregen het gat niet toe. Het peleton liet begaan en zat al op meer dan 3 minuten met nog 3 ronden te gaan. De achtervolgers zaten op een kleine 2 minuten. De winnaar zat vanvoor. Toch kwam er nog reactie uit het peleton zodat er toch nog een groepje weg reed. Een allerte Jan De Vries sprong mee.
Dit alles resulteerde in een mooie 6de plaats voor Gerben, 17de voor Jeroen, 25ste voor Bram en een 37ste plaats voor Jan. Met nog plaats 101 voor Mathias en 106 voor Nils kwamen al onze 6 renners aan.
Deze mooie prestatie leverde ook nog eens een 4de plaats op in het ploegenklassement van de 25 ploegen.
Proficiat mannen, goed gereden!
Trotse ploegleiding!

Mosselfestijn

Mosselfestijn

G-cross

Opgelet: startuur voor 27/11 in Waarloos werd gewijzigd naar 11.30 uur!!!!!! Gelieve hiermee rekening te houden.

g veldcross

Inschrijvingsformulier: KLIK HIER
Startuur op 27 november werd gewijzigd naar 11.30 uur!!!!!!!!!!!!!!!!!

actie TOP (time out tegen pesten)

ook de miniemen en aspiranten van svk doen mee aan de actie time out tegen pesten (TOP)

TOP SVK

Beker van Belgie Boezinge U17

In de eerste BvB voor nieuwelingen te Boezinge (Katjeskoers) hebben onze jongens een mooi resultaat neergezet. In deze waaierkoers wat het tot een zeer lastige koers maakte koersten onze jongens attent vooraan. Toch misten zij de juiste ontsnapping met 4 renners. Op 5 kilometer van de finish ging Mauro Verwilt in de tegenaanval en hij kreeg 1 kompaan mee. De 2 bouwden niet meer dan 10sec voorsprong uit maar konden het houden tot aan de finish. Mauro werd uiteindelijk 6de. Cédric Rypens (zijn eerste interclub) werd knap 28ste en Jef Wachters werd 30ste. Lucas Minjauw werd 46ste en voor Seppe Coveliers eindigde de wedstrijd na een val en een ontpolfte band in de voorlaatste ronde. Dit alles resulteerde tot een 7de plaats in het ploegenklassement. 
De volgende BvB is op zondag 24 april in Vézin.

Meer artikelen...

Pagina 1 van 19

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

          logo_provant            kontichleeft            wbv            Logokbwb            uci             weblabel goud