1ste Manche Lotto Cycling Cup Dames Elite

Gisteren, zondag 6 maart, stond de eerste manche van de Lotto Cycling Cup voor Dames Elite op het programma. De eerste 1.2 UCI wedstrijd van dit Belgisch regelmatigheidscriterium werd te Tielt Winge verreden. Steeds Vooraan kwam hier aan de start met volgende 7-tal: Sabrina, Annelies, Ann-Sophie, Valerie, Elke, Gilke en Kimberly.


Het team van Steeds Vooraan maakte hierin een sterke indruk, en kwam met een dito resultaat naar huis. In een deelneemstersveld van niet minder dan 25 ploegen (waarvan 15 internationale UCI teams) wist het team van Steeds Vooraan beslag te leggen op 9de plaats in ploegenklassement.

Tevens plaatste het team 3 rensters in de top 50. En beïndigde 5 van de 7 rensters de wedstrijd. De 2 overige rensters werd de kaarten uit handen geslagen door pech. Valerie kwam na een 50 tal kilomter ten val, en na 52 km kreeg sabrina met een zeer slechte getimide lekke band af te rekenen.

Na de eerste wedstrijd bekleedt Steeds Vooraan de 4de plaats in het ploegentussenklassement van de Lotto Cycling Cup en plaatst 3 rensters in de top 15 van het individuele tussenklassement.

Individuele resultaten wedstrijd:
39ste: Ann-Sophie
43ste: Annelies
44ste: Kimberly
66ste: Gilke
81ste: Elke 
 

          logo_provant            kontichleeft            wbv            Logokbwb            uci             weblabel goud