4 Daagse Kontich dag 4

Op de laatste dag kregen onze renners nog voor de wedstrijd een massage en gingen ze rond half 1 van start voor de laatste rit van 113,6km met nog 133 renners. Bij deze waren er verschillende ontsnappingen die allemaal door de gele trui teniet gedaan werden en zo werd het een massasprint. In de laaste 4km waren er drie valpartijen waar verschillende van onze renners telkens achterzaten zodat ze op het laatste niet genoeg krachten meer hedden om een mooie uitslag te rijden. Jason en Benny hadden iets meer geluk wat dn ook resulteerde in een 11de plaats voor Jason en een 19de voor Benny. Pauwel, Brent en Stijn werden nog respectievelijk 66st, 76ste en 119de.
Naar mijn gevoel hebben ze op deze 4 dagen voortreffelijk werk geleverd en zeer goed gepresteerd. Vooral met dit aantal km en dit weer. Een puike prestatie waar ze de komende weken zeker de vruchten van zulen plukken. Thomas is ondertussen ook terug de oude en hem kennende zal die zeker bewijzen dat hij een waardig lid was van deze selectie en nog mooie prestaties leveren.

Ik ben fier dat ik van deze groep ploegleidr mocht zijn. Ik zou ook bij deze graag de ploeg bedanken die alles mee in goede banen geleid hebben in het clublokaal en aan de bevoorradingen. Bedankt Carine, Bart, Kris, Edith, Stef, Walter, Frank, Rudy, Caro, Daisy en Sonja. Het was een team dat goed samenwerkte. Bedankt!!!!!!! 

          logo_provant            kontichleeft            wbv            Logokbwb            uci             weblabel goud