Update Energiewachttour

De valpartij van Annelies heeft niet teveel lichamelijke schade opgelevert, buiten wat blauwe plekken en stramme spieren. Niet echt ideaal als er op dag 4 een rit van 70 km en een ploegentijdrit van 25 km op het programma staat.
Annelies vertrekt vol goede moed aan de rit van 70 km maar voelt al snel dat het niet echt goed draait, er wordt weer hard gereden tussen de Friese velden en de wind is ook weer van de partij. Desondanks weet Annelies zich goed te handhaven en eindigt op een 51ste plaats.

Later op de dag volgt de ploegentijdrit over een afstand van 25 km, de belgische nationale ploeg gaat van start om 17u met 4 rensters.
Het is een kwestie van een juist tempo te zoeken aangezien dat ze met alle 4 de rensters de finish moeten halen. De belgische ploeg eindigt op een 13de plaats van de 26 ploegen. Het mag gezegd worden Annelies is die avond steendood. Door de gematigde tijd, verliest Annelies 3 plaatsen in het algemene klassement. Ze staat voorlopig op een 44ste plaats.

Zondag 8 april laatste dag in de Energiewachttour. Deze rit is tevens de langste uit deze ritten wedstrijd met maar liefst 134 km. De wedstrijd wordt ook nu weer hard gemaakt door de top ploegen, de snelheid en de wind.
Ook al was Annelies de dag ervoor nog steendood, daar is tijdens deze rit weinig van te merken. Ze eindigt dan ook op een mooie 29ste plaats, haar beste resultaat tijdens deze wedstrijd. Tijd maakt ze hierdoor niet meer goed en behoudt dus haar 44ste plaats in de algemene ranking.

We willen Annelies van harte feliciteren met de geleverde prestaties

          logo_provant            kontichleeft            wbv            Logokbwb            uci             weblabel goud